Frokost & aftenmenu
på Banegaarden
Frokost
på Banegaarden
Stjerneskud
Paneret og dampet fisk på smørristet brød
med søkogte rejer, dressing og grønt
kr. 175
Hjarbækburger
Hakkebøf i smørbagt bolle med løgkompot, ristede nødder, æbler og hvidskimmelost. Serveres med pommes frites eller salat
kr. 165
Banegaardstallerken
(Min. 2 personer)
Et udvalg af kolde og lune retter.
Serveres med to slags brød og urtesmør
kr. 219
Smørrebrød
Spis her kr. 85 * Tag med kr. 70
Hjemmelavet hønsesalat
med flamberede svampe, bacon og sprødt
Æg og håndpillede rejer
med rogn og friske urter
Ugens smørrebrød
Spørg din tjener
Sandwiches
Spis her kr. 105 * Tag med kr. 79
(Spørg din tjener om dagens veganske sandwich)
Hjemmelavet hønsesalat
med flamberede svampe, bacon og sprødt
Laksemousse
med salat, estragoncreme og syltede svampe
Ugens sandwich
Spørg din tjener
Salater
Spis her kr. 119 * Tag med kr. 95
(Spørg din tjener om dagens veganske alternativ)
Koldrøget laks
med couscous, edamamebønner, avocado, urtecreme, citron og sylt
Hjemmelavet pastasalat
med kylling, braiseret bacon, peberfrugt, karrydressing og urter
Ugens salat
Spørg din tjener
Børneretter
Fiskefilet
Paneret filet serveret med pommes frites og dip
kr. 109
Børneburger
Hjemmelavet hakkebøf i smørbagt bolle med ost og ketchup
kr. 109
Pommes frites
kr. 65
Aften
På Banegaarden
Bestil bord – så sørger vi for resten
Måneds menu i februar
Fredag og lørdag aftener i februar starter vi med bobler og hjemmelavede snacks, efterfulgt af:
Forret:
Hvidvinsdampet sej med mild rødbedepuré, confiterede bolchebeder & syrlig sauce
Hovedret:
Helstegt ibericokrone m. lynristet rosenkål, pommes Anna, bagte beder & svampeglace
Dessert:
Kage af marcipan og passion mousse med pocheret pære & friske urter
Der vil naturligvis være et vegetarisk/vegansk alternativ
kr. 495